Ajánló

  Mulatós zene, zenekarok Fásy Mulató - Zeneexpressz
 

 
Oldal
2010. február 22. | Kategória: Hírek | Még több: , | 4 hozzászólás

Mégsem lesz Dáridó Tv, de lesz megújult Dáridó

Új hír: Dáridó minden vasárnap az RTL Klubon 12:15 kezdettel

Korábbi cikkünkben több hozzászólás is érkezett, melyben érdeklődnek a Dáridó Tv indulásával kapcsolatban, eddig azonban nem tudtuk hírrel szolgálni. Az előző cikk itt tekinthető meg:

Dáridó Tv-t indít Lagzi Lajcsi

Nos, forrásainkből kiderült, hogy ez a TV csatorna mégsem fog napvilágot látni. Galambos Lajos, a mulatós zene, és sramli zene koronázatlan királya nem adta fel, és Dáridó nevű népszerű műsorát újra képernyőre szeretné vinni. Ezzel kapcsolatban már folynak tárgyalások, de nem tudni még, hogy melyik tv csatornán lesz látható a Dáridó.

A forgatásokat, felvételeket már megkezdték, tehát csaknem bizonyos, hogy a Dáridó el fog indulni. Értesülések szerint akár már márciusban láthatjuk, és mulathatunk az igazi talpalávaló mulatós és sramli zenékre. Ha a Dáridó Tv csatornából indulunk ki, akkor elképzelhető, hogy ez az időpont is csúszni fog valamelyest.

A régen ismert Dáridó, mely a TV2 csatornán volt látható annak idején, azért szűnt meg, mert csökkent a nézettsége. Kíváncsian várjuk, vajon a feltámadás visszahozza-e régi sikerét, vagy akár túl is szárnyalja azt?

Ezzel kapcsolatos véleményeket szívesen látunk a hozzászólásokban. Írd meg, szerinted milyen lesz az új Dáridó!

Ami még érdekelhet:

 1. Dáridó Tv - Lagzi Lajcsi hatalmas vállalkozása ...
 2. Lagzi Lajcsi - Majd, ha nékem sok pénzem lesz ...

Mégsem lesz Dáridó Tv, de lesz megújult Dáridó” hozzászólásai (4)


 1. Mihai Paul írta:

  Szeretnem latni a Daridot ujra de jo lenne ha valtosztatna Lajcsi es kulfoldi fiatal tehetsegeket is meghivna.Azok is tudnak magyarul,enekelnek magyar slagereket is.En sokk sikert kivanok neki Romaniabol-Nagyvaradrol


 2. M írta:

  Hellosztok
  Jó Ám A Dáridó
  Nézzétek Meg Rtl Klubbon 12:15 kezdettel
  M


 3. Balogh Julianna írta:

  Én örülök, hogy van dáridó ismételten, édesanyám miatt mert nagyon szerette nézni, még anno videokazettára kellett neki felvenni a műsort. Ezennel javasolnám, és tán kérném jó magam is, hogy hívják meg a műsorba a hip-hop-boyz együttest, új felállásában és szuper break (ki mit tud nyertes) táncosaikkal! Ebben esetleg segítséget is tudnék nyújtani. Nagyon sokan szeretik őket most is, és a régebbi időkből is.
  Szép napot kívánva, és választ várva


 4. Peterpo írta:

  Nem tudom,de én már annyira nem szeretem Lajcsit, valahogy ő is eladta magát a médiának…szerintem már ebben a formában amilyen lenne a Dáridó nincs rá szükség.

Mit szólsz hozzá?

You must be logged in to post a comment.