Ajánló

  Mulatós zene, zenekarok Fásy Mulató - Zeneexpressz
 

 
Oldal
2009. november 2. | Kategória: Hírek | Még több: , | 4 hozzászólás

Megjelent Fekete Pákó - Akalamago c. remix albuma

Remixed by Dj.Newl and Hamvai PG

Fekete Pákó Új albumaLapite Oludayo hallatán talán sokunknak beugrik valami. Mindenképpen ismerősen csenghet, és igen! Az ország koronázatlan didikirálya, Fekete Pákó új irányba mozdul. Véleményezni sok mindent lehet vele kapcsolatban, egy azonban bizonyos. A megújulás mindenképpen aktuális. A mulatós nótákhoz képest a másik végletet súrolja ezúttal Pákó. Természetesen nem fogja hanyagolni a mulatós zene produkciókat sem, de ezúttal megmutatkozik a zenei élet más palettáin is. Sokan nem tudják de a nigériai fiú a kongák bűvöletében igencsak jártas, ami igen jó ritmusérzékre vall. Ezt próbálta kamatoztatni amikor felkért két hazai nagyágyú lemezlovast, hogy remixelje meg a méltán elhíresült dzsungel himnuszt, az AKALAMAGO-t,vagy éppen egy vadonatúj dalt, a BEBEYO-t.

A zene egyik remix mestere ezúttal nem más, mint Nyújtó Sándor, akit inkább DJ NEWL néven ismer a nagyérdemű. A szinte felsorolhatatlan mennyiségű mixlemez, közreműködés mellett a mai napig az egyik legfoglalkoztattabb lemezlovas, a neve készpénz a minőségi elektronikus zenére egészen a lágyabb house zenéktől a technoig. Természetesen ezen műhöz is beleadott apait-anyait Nyuszi, a végeredmény pedig egy kicsit minimálos, de mindenképpen pörgős nóta, amit jelen esetben Pákó hangja csak felturbóz . Az apró kongahangók még szinesebbé teszik a zenét, de mindenképpen kisebb réteget érint undergroundosabb mivolta miatt, mint a másik remix, melyet Hamvai Péter Lóránd készített. Hamvai PG (aki Dj.Gömbi néven kezdte el pályafutását) napjaink hazai elektronikus scénájának meghatározó személyisége.

Pályafutása szinte mesébe illő, ma nincs olyan hétvégé, hogy ne produkáljon legalább két teltházas bulit. A gyöngysort szinte már szimbólumként viselő dj közel két évtizedes tapasztalattal a háta mögött készítette el saját stílusában a remixet, melyet jó néhány rádió már müsorra is tűzött, és egyre több clubban is fel-fel csendülnek az eredeteileg jól ismert dallamok. Hamvai populárisabb remixe megérett arra, hogy a nagyközönség is boldogan hallgathassa. Az, hogy a volt didikrály átavanzsál-e elektronikus zenei királlyá az kétségesen hathat. Azonban az sem kérdés, megéri- e egy kis időt szánni az albumra. Pákó ezen kiadványra mindenképpen büszke lehet, és véleményünk szerint pályafutását ezúttal jó irányba terelte.

További info: www.feketepako.hu
A lemezt az EREOLA RECORDS adja ki 2009.október 28-n.
Műsorszervezés: Mistral Programiroda
Médiatámogató: partynews.hu

Ami még érdekelhet:

 1. Fekete Pákó megváltozik ...
 2. Fekete Pákó - Add ide a didit ...
 3. Fekete Pákó - Kombiné ...

Megjelent Fekete Pákó - Akalamago c. remix albuma” hozzászólásai (4)


 1. Szigetiné írta:

  A Pákó a Didin túl képes még mást is énekelni???


 2. adri írta:

  NEKEM TETSZIK.


 3. totherzsebet55 írta:

  az a didis felvetel kemeny atobbi nemerdekes


 4. dreher írta:

  haverom kedvence vagy

Mit szólsz hozzá?

You must be logged in to post a comment.