Ajánló

    Mulatós zene, zenekarok Fásy Mulató - Zeneexpressz
 

 
Oldal
2010. március 16. | Kategória: Hírek | Még több: , | nincs hozzászólás

Fásy Ádám a miniszterelnök-jelölt

Fásy ÁdámForrásaink szerint Fásy Ádám, a Zeneexpressz műsorvezetője a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért Párt jelöltjeként kezdi meg kampányolását. A jelölésre való felkérést furcsán fogadta Ádám. Először azt hitte, valamilyen “kész átverés” vagy kandikamera áldozata. De végül megbizonyosodhatott róla, hogy ez nem tréfa, pozitívan fogadta a felkérést, és örült neki. Fásy szerint a mostani politika kultúra nem megfelelő Magyarországon, nagyon nem is akar beleszólni a politikába, inkább megmarad kedvenc munkája, a mulatós zenélés mellett. Emellett azonban aktívan kampányol, és nagyüzemi biogazdálkodást szeretne.

A mulatós kedvcsináló korábban látott egy videót, ahol a magyar roma helyzetbe nyert betekintést, még pedig a legrosszabb körülményeket látva. Ezt eléggé elszomorítónak tartotta, azonban kizárólag a roma helyzettel nem kíván foglalkozni, hiszen a szegénység általános jelenség, ugyanúgy megtalálható a magyarok között is. Mindenképpen globálisan szeretné orvosolni a problémát, ahhoz pedig a munkahelyek megteremtése szükséges. Ha van munka, van pénz is, ezért ebben látja a megoldást Fásy Ádám.

A nagy munkanélküliséget nem érti Ádám, hiszen a magyar mezőgazdaságban rengeteg lehetőséget lát, ami kihasználatlanul van. 20 éve Magyarország mezőgazdasága jóval magasabb jelentőséggel bírt Európában, mára azonban ez a népszerűség csökkent. Fásy Ádám a biogazdálkodásban látja a jövőt, úgy gondolja ebbe az irányba kellene elmozdulnia a magyar mezőgazdaságnak. Ezzel egy időben új munkahelyek születnének, és nem elhanyagolható tényező lenne az sem, hogy egészségesebben táplálkoznánk.

Forrás: helyitema.hu