Ajánló

  Mulatós zene, zenekarok Fásy Mulató - Zeneexpressz
 

 
Oldal
2009. október 1. | Kategória: Hírek | Még több: , | 37 hozzászólás

Dáridó Tv - Lagzi Lajcsi hatalmas vállalkozása

Frissítés: Minden vasárnap 12:15-kor Dáridó az RTL Klubon Lagzi Lajcsival

Lagzi Lajcsi - DáridóLagzi Lajcsi, a híres lakodalmas és mulatós zene sztárja hatalmas médiavállalkozásba kezdett bele. Régen volt a tv2 műsorán a Dáridó, mely már akkor is hatalmas nézettséget generált, illetve hozott a tv-nek. Galambos Lajos úgy gondolja, most kipróbálja saját magát, és egy saját tv csatornát fog létrehozni, mely Dáridó Tv névvel lát napvilágot. Az adott név magáért beszél. Szórakoztató és mulatós zenei tv csatorna lesz. A nevet már régen megismerték az emberek, a köztudatban van régóta. Elég csak meghallani a szót, hogy Dáridó, mindenkinek Lagzi Lajcsi jut az eszébe. Így lesz ez majd később, január 1-től a Dáridó Tv csatornával is.

Ami még érdekelhet:

 1. A Dáridó folytatódik az RTL Klub-on Lagzi Lajcsival ...
 2. Lagzi Lajcsi - Hosszú fekete haj ...
 3. Lagzi Lajcsi - Infinity remix (paródia) ...

Dáridó Tv - Lagzi Lajcsi hatalmas vállalkozása” hozzászólásai (37)


 1. Varga Róbert írta:

  Mi negyvenesek vagyunk és nagyon szeretjük ( szerettük ) Lajcsi műsorait. Ma az a probléma, hogy akik szeretik az ilyen műfajt azoknak hetente egy-egy órában két műsor áll rendelkezésükre. Szerintünk a magyar szórakoztató iparban szükség van egy ilyen csatornára, főleg Lajcsi vezetésével.
  köszönettel: Varga Róbert.


 2. Kozák Krisztina írta:

  Nagyon örülök,hogy lesz egy ilyen Tv-csatorna.Mióta megismertem Lagzi Lajcsit azóta szeretem és tisztelem Őt.
  Csodálatos kikapcsolódást nyújt a hétköznapokba.Már nagyon várom.

  Üdvözlettel Krisztina.


 3. poros lászló írta:

  helló én azt szeretném kérdezni a dárido tv lesz onlinén elöre is kösz


 4. tredub zoltan írta:

  lesz darido tv


 5. Zoltán írta:

  Kérdésem, hogy normál antennával fogható e az adás?


 6. Dj_OH_David írta:

  cso vaz


 7. D Berdo írta:

  Helló Lajcsi!
  Na végre eljött ez az idő is amikor saját magad szerkeszted a hozzád méltó zenei anyagokat.Grt a kitartó fogyókúrához.
  Én és a családom sok sikert kívánunk a Dáridó Tv-hez.
  SOHA NE ADD FEL


 8. verasztóné Edit írta:

  Nagyon várjuk a műsort, de mikor indul és melyik csatornán? Választ várunk, sok sikert kívánunk. Edit és a Többiek


 9. Babika írta:

  Talán ha megtalálnám a csatornát, hozzá tudnék szólni!,-
  de így……, mit mondjak?
  Kerestem a DIGI TV, meg a UPC szolgáltatóknál is.
  Lehet kacsa az egész???!!


 10. Lorelai írta:

  Hol lehet megtalálni a Dáridó tv csatornát???? Milyen szolgáltatóknál?Elindult már?
  Vagy valaki megtudja mondani Lagzi Lajcsi e-mail címét???


 11. král andrásné írta:

  Klram, segitsenek,hol és mikor lehet nézni a DÁRIDÓ TV-t ?

  Koszonettel !


 12. Éva írta:

  Szlovákiában is lehet fogni a Dáridó tv-t?Ha igen akkor hol?


 13. tamás írta:

  mikor indul már a DÁRIDÓ TV ?,???????????? valaki tudja ?????????


 14. Zsóka írta:

  Üdvözlet!
  Sokat lehet hallani a Dáridó Tv.-ről.Azt viszont senki nem tudja megmondani,hogy melyik kábel tv. melyik csatornáján van.
  Több helyen érdeklődtem,de semmilyen választ nem kaptam.
  Dáridó Tv.müsorát nics benne a TV.újágban sem!

  Üdv.Zsóka


 15. Djramy írta:

  Sziasztok valaki megtudná neked adni a Lajcsi e-mail címét meg szeretném neki mutatni a hangom és szeretném ha lehetne tehetségem hogy talán cd-t is készíteni vele!!?? :)))


 16. edina írta:

  Kedves Lajcsi!

  Sok sikert az új feladathoz.Én egy táncstúdió vezetője vagyok és nagyon szívesen elmennénk egy műsorodba fellépni,hiszen a gyerekek imádják a műfajt amit képvisel.Többszörösen díjazott csoportunk.Még egyszer minden jót és sok sikert


 17. sahin pálné írta:

  kedves lascsi akislányomal nézük mert szereti a zenét munkájához kitartást és jó egésszséget kivánunk családjának is jó a müsor tiszteletel antóni mária


 18. szocs albert írta:

  Tisztelettel!Erdelybol Sepsiszentgyorgyrol irok zenesz vagyok…egy email cimet szeretnek Galambos Lajos urtol…vagy valami mas elerhetoseget.az en email cimemre varom az elerhetoseget


 19. Kozma Inci írta:

  Tisztelt Lajcsi!

  Először is további sok sikert és kitartást kivánok a munkádhoz!
  Vajdaságból jelentkezem, egy népszerű énekes vagyok, aki szeretne lehetőséget kapni, hogy bemutatkozhassam műsorodban amennyiben lehetséges.
  Megtekintheted honlapomat, melyből eldöntheted alkalmasságomat
  Remélem megtisztelsz jelentkezéseddel-válaszoddal!
  Üdvözlettel Vajdaságból.az elhagyatott Magyarságból- Inci!!!!


 20. Kertész Mihály írta:

  Tisztelt Lajcsi!
  Én csak annyit szeretnék kérni öntől hogy az Rtl klubon elindult dáridóba a Cairo együttest nagy örömmel látnám szeretném kérni öntől hogy hívja meg őket .
  köszönöm


 21. zsolnai józsef írta:

  szeretnék jelentkezni müsóra mulatós zenével hovákel demot küldeni irjátókmeg köszi


 22. csiri írta:

  Kérem, hogy szíveskedjék a Kenny Ball-tól a Moszkvaparti esték c. számot trombitájával lejátszani, nagyon szép a dal dixilend előadásban, a YouTubén hallgatom.
  A másik szám, az 1957-es film, Csendes otthonban énekelte Zenthe Ferenc és Galambos Erzsi, a. Mondta-e már más is neked, hogy a legszebb szó a neved….stb. gyönyörű dal, odaillene az Ön műsorába! - szintén YouTubén hallgatom!
  Szíveskedjék lekoppintani őket és műsorába beiktatni, melyet előre is megköszönök: Tisztelettel: - egy nagymama Nyugatról, Szombathelyről -
  2010. július 04.


 23. Lili írta:

  Kedves Mindenki!
  Kedvelem és tisztelem Galambos Lajost, de a Dáridó díszlete a kiszeltündés Budapest Tv-re emlékeztet a sok művirággal.Lajcsi hajtókáján a műrózs szintén gagyi.


 24. Kata írta:

  Nagyon szeretem a műsort! Lajcsi számomra a zenei világban és csládapaként egy példakép. Kívánom, hogy vágyai céljai valóra váljanak és nagyon sok sikert, boldogságot éljen át.
  Szeretem amikor egy fiatal tehetséget felkarol és az Ön műsorából válik ismerté.
  Van egy tehetséges fiatal ember aki Szabolcs megyébők származik, akár Dolhai Attila vagy Mészáros Árpád Zsolt utódja is lehet a neve Kádár Szabolcs. Szeretném ha lehetőség van és egy két adásban a tehetségét megmutatni, köszönöm egy szabolcsi rajongója. Kata


 25. agihungary írta:

  Kedves Lajcsi
  Én egy szívességet kérnék tőled, mert te családos ember vagy aki megérted azokat akik nehéz helyzetben vannak. Arra kérlek, hogy szervezzetek olyan szegény családokért is koncertet, akik annak ellenére hogy dolgoznak, nem tudnak saját otthonhoz jutni évtizedek óta, mert amit keresnek 50-60ezer ft a megélhetésre sem elég. A baj az, hogy a média csak az olyan emberekkel foglalkozik akik látványos bajba jutottak, és akik évek óta kemény munkával csak vonszolják magukat és gyerekeiket egyik albérletből a másikba, azokat nem veszik komolyan. Két gyerekem van, 14-éves koromtól dolgozok, de most még 40-éves koromra sincs házam, pedig már 2-millióért lehetne venni, de fekete munkából és 50-ezer ft lehetetlen, és sok ilyen család van. Kedves Lajcsi, segíts nekünk azzal, hogy szervezel az ilyen szegényeknek is a barátaiddal koncertet, mert mi is bajba vagyunk. Segítséged előre is köszönöm magam és mások nevében is.


 26. Marosi Anita írta:

  Kedves Lajcsi!

  Én teljesen egyettérek a levelet írt hölgyel.Bár nekem nincs gyerekem,de nekem is minden vágyam lenne,hogy egyszer saját otthonhoz jussak.Én egy mozgássérült 31éves nő vagyok,akinek a jövedelme csak 52000ft.És talán nekem nem is a jövedelmemmel van gond,hanem,hogy én kerekesszékbe tudok csak közlekedni,és nekem pl az albérlet nem megoldható,mert számomra mindent ki kell alakitani.És a legalapvető,hogy már az emelet ki is van zárva.Van egy párom,aki egészséges,és hála istennek most sikerült munkahelyen is elhelyezkednie.Már 6.éve vagyunk együtt,és már mi is szeretnénk végre egy kis önálló lakást teremteni magunknak,csak sajnos az én állapotom miatt nem tudunk olyan egyszerüen lakáshoz jutni.Páromnak mindig én nehezitem meg életét,mert én se hitel,se lakás választásba se tudok segíteni.Jelenleg szüleimmel élünk 1 családi házba.
  Szóval igen.
  Nem csak a S.O.S bajba jutottakat kellenne mindig figyelembe venni.
  És szerintem azzal az ember nem megy semmire ha sajnáltatja magát.Mindenkinek megvan a maga próblémája,és ami éppen az nagy teher,sajnos mi is észrevettük,hogy csak azok jutnak előbbre,azokat segítik,veszik figyelembe,akik sirnak.
  Sajnos legtöbb ember erre már ugymond rászokott,pedig lehet,hogy nincs is szüksége.Csak rájött hogy igy könnyebben eléri amit akar.
  Ezzel a levélkével nincs semmi célom,csak akármikor látok segítség kérő embert,mindig ki kivánkozik a véleményem.
  Nagyon boldog uj évet kívánok mindenkinek!
  Marosi Anita


 27. klára írta:

  kinek kel beküldeni videó felvételt?szeretnék több vajdasági zenekart bemutatni. köszönöm!!


 28. Határ Márti írta:

  Kedves Lajcsi!

  Én azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a Dáridóba bejutni nézőnek?
  Hol lehet jegyet kapni, mikor van a műsor? Vidékrő nagyon szivesen egyszer elmennék.
  Előre is köszönöm válaszod
  Üdv:Márti


 29. Panka írta:

  Tisztelt Galambos úr! Szeretném önöknél látni minél többet a Szega&Frédó együttest szerintem a mulatós zenekarok között az egyik legjobb csapat! Köszönöm előre is.Üdv.


 30. L. B. Ildikó írta:

  Kedves Galambos úr!

  A tehetségkutatóhoz a dvd-t és a jelentkezést hová kell elküldeni?

  köszönettel

  L.B. Ildikó


 31. Varga Elek István írta:

  Nótát szerető mulatós familiából származom, adjon a teremtő Lajcsinak nagyon hosszú életet, hogy bearanyozza a szép nótákat kedvelők életét. Remélem, hogy a fima esküvőjén ami 2011 juli 9.-én lessz gyönyörű nótákat fogunk énekelni és mulatunk egy nagyot. Katonatiszt a fiu és rengeteg egyenruhás lett meghívva, nem csak katona. Én már kötöttem egy csokrot Lajcsitól hallot és más nótákból. Kellenek mulatós, nótát szerető emberek mint Galambos lajos aki felélezti a fiatalok szívében a magyarnóta szépségét.


 32. erus írta:

  szeretném megtudni hogyan tudnám elküldeni önöknek meghalgatásra a dalomat?véleményüket nagyon szivesen meghalgatnám!imádok énekelni!kérem válaszoljanak levelemre elöre is nagyon szépen köszönöm!


 33. Botos Magdolna írta:

  Tisztelettel kérdezem én is hogyan tudnám önöknek elküldeni a nótát, meghallgatásra, és mik a feltételek.Legyenek szívesek értesíteni köszönöm.Magdolna.


 34. otti írta:

  Kedves Lajcsi!

  Szeretnénk jegyet venni az Ön műsorára, kérem írja meg nekem, hogy hol tudok.

  Köszönettel: Fekete Györgyné


 35. Molnár Dániel írta:

  Érdeklődni szeretnék, hogy Budapesten, vagy környékén hol lesz élő műsor, szeretnék nézőként részt venni rajta.
  Továbbá érdekelnének a részvétel feltételei is.

  Tisztelettel:
  Molnár Dániel


 36. Szijgyártó Sándor írta:

  Érdeklődni szeretnék hogy hol lehetne jelentkezni valamilyen tehetség kutatóműsorban mulatós mű fajban! Debreceni 48 éves vagyok! 1976 óta tangóharmonikázom nemrég lettem szintetizátoros is! Ezen a két hangszeren játszom és énekelek! Van egy szaxszofonos egy trombitás akivel egy zenekart alakitunk!A trombitás is énekel! Szeretnénk magunkat ki próbálni! Egyedül is a két hangszerrel meg zenekarral is! Köszönöm a lehetöséget ha van! Szijgyártó Sándor!


 37. Baranyi Botond írta:

  Valaki megtudja mondani, hogy melyik címen lehet jelentkezni a dáridós tehetségkutatóra?

Mit szólsz hozzá?

You must be logged in to post a comment.